S ponosom vam predstavljamo uređaj za dermoinfuziju kisikom OxyProAge talijanskog proizvođača AMI Advanced Medical Instruments.

Tretmani OxyProAge uređajem provode se u kombinaciji s posebnim nano-tehnološkim serum filerima posebno dizajniranim upravo da bi zajedno s kisikom došli do stanica i djelovali, s obzirom na svoje sastojke, na različite probleme.
Svi OxyProAge serumi sadrže inovativne konzervanse koji su odobreni svugdje u svijetu, napravljeni su od dehidroacetične kiseline i benzil-alkohola, klinički su testirani, ne iritiraju i hipoalergeni su.

U tretmanima dermoinfuzije kisikom čisti kisik nanosi se na kožu i u potokožno tkivo. OxyProAge je uređaj koji kisik uzima iz atmosfere i posebnim filterom ga odvaja od ostalih plinova. Čisti kisik apliciran na kožu dopire do hipodermisa, ubrzava stanični metabolizam, potiče mikrocirkulaciju, jača i učvršćuje vezivno tkivo i dubinski osvježava i regenerira kožu. Sjajne rezultate daje kod tretmana akni jer uništava bakterije čiji je život moguć jedino u područjima bez kisika. Tretmani su potpuno sigurni i ne izazivaju nikakve neželjene reakcije ili posljedice.

Budući da tretmani pokrivaju gotovo sve probleme kože, a potpuno su neinvazivni i bezopasni, bez neželjenih nuspojava, a mogu se izvoditi i na hiperosjetljivoj koži, dermoinfuzija kisikom namijenjena je svima – ženama, muškarcima, te mladima koji imaju probleme s aknama i nečistom kožom.

Kisik mogu koristiti i osobe koje se zbog određenih zdravstvenih problema ne mogu podvrgnuti ni jednom drugom tretmanu mršavljenja, oblikovanja tijela ili uklanjanja celulita (npr. žene koje imaju probleme s venama, itd..)

Dermoinfuzija kisikom koristi se i za njegu tijela i za njegu lica, a najčešći problemi koje rješavamo u našem centru su:

- opuštena koža, koža s borama (anti-aging kože)
- problematična, masna koža sklona aknama
- koža sklona crvenilu, kuperozi, rozacei, osjetljiva i ispucala koža
- suha, dehidratizirana koža
- koža s problemima hiperpigmentacije
- lokalizirana masnoća i celulit u njezi tijela

Metoda dermoinfuzije kisikom je vrlo učinkovita i poznata je već duže vrijeme i u medicini i u estetici, a postoje i brojne znanstvene studije širom svijeta koje dokazuju njezino djelovanje. Zbog svoje učinkovitosti i neinvazivnosti broj poklonika ove metode sve više raste.

Prvi rezultati i pomaci vidljivi su već nakon prvog tretmana pa je dovoljno da klijent dođe samo jednom ukoliko želi biti posebno lijep u nekoj posebnoj prigodi. Da bi rezultati trajali duže i da bi se koža dubinski obnovila, ovisno o samoj fiziologiji osobe, tipu kože i problematici, potrebno je od 5 – 10 tretmana s kojima se postiže puni učinak. Kasnije je dovoljno održavati kožu tretmanima jednom ili dva puta mjesečno.

osmom OsmoLipo  najnoviji ultrazvuk za oblikovanje tijela

O.U.I.™ ultrazvučna inverzna osmoza najnapredniji je sistem za tretiranje lokaliziranih masnih naslaga pročitaj više

 

adipom Bodymetrix  uređaj za ultrazvučno mjerenje potkožnog masnog tkiva

Individualan pristup svakom klijentu pri odabiru tretmana za oblikovanje tijela pročitaj više

 

JER SAMO ZDRAVA KOŽA JE LIJEPA KOŽA

oxynovolice

 OxyProAge  Hijaluronski filer BEZ igle 

Intenzivan tretman pomlađivanja i popunjavanja bora pročitajte više

BSPMPredstavljamo novu generaciju kemijskog pilinga za kožu!
BioSurface Peel™ plod je dugogodišnjeg istraživanja znanstvenog tima stručnjaka za zdravlje kože iz Dermalogice i International Dermal Institute-a (IDI).Više...

Pretraživanje

liceručnikm
   
   U službi zdravlja i ljepote vaše    kože Derma care centar ROSA    certificiran je Dermalogica salon

trbuhm Najnovije tehnologije za neinvazivno  oblikovanje tijela. Svi naši uređaji  proizvedeni su u EU i usklađeni su s  novim europskim normama

rukem Za vaše zdrave i prekrasne nokte  samo certificirani profesionalni  proizvodi. Nail design centar ROSA  mjesto je vrhunske usluge i edukacije 

 Derma care centar ROSA vas savjetuje 

Imate li pitanja ili trebate savijet? Rado ćemo vam pomoći i podijeliti naše znanje i iskustvo s vama!  Pošaljite nam upit